Pre Dobré jedlo som pripravila 3 chutné recepty. Recept na jednoduchú zelerovú polievku bol dokonca na obálke, čo je pre mňa veľká česť, ďakujem. Vôbec som to netušila:)
Hneď ako vyšlo júnové číslo zbehla som do potravín kúpiť pár výtlačkov. Pani predavačka na mňa pozerá a hovorí. „Načo tak veľa časopisov? Nebodaj ste tam?“ Rekú, že „áno“ povedala som. Hneď vzala časopis, listovala a keď ma zbadala, už ma ukazovala kolegyniam a pánovi, čo stál za mnou v rade. Ten sa dokonca ponúkol, že ma berie so sebou domov:) Tak hádam sa v živote nestratím:)
Mojou úlohou bolo pripraviť 3 skoro letné recepty, kotré mali byť jednoduché, z ľahko dostupných surovín a tak aby ich zvládla uvariť aj začínajúca kuchárka. Zelerovú polievku som si vybrala pre jej ľahkú prípravu, minimum surovín a naozaj lahodnú chuť. V kombinácii so žeruchou, kotrú si vypestujete za oknom je to príjemná kombinácia. Bryndzové koláčiky zase potešia k poháriku vína alebo keď čakáte návštevu. A klasicky ako dezert, domáce nanuky. Tie sa búdú hodiť na leto.
Ďakujem časopisu Dobré jedlo za spoluprácu.
Jana
31 mája, 2014Gratuluji :) Krásné fotky a moc ti to sluší
LaPetit
31 mája, 2014Ďakujem Jana!